Sport-X

Magazin cu articole sportive pentru alergatorii montani, testate de alergatori montani.

Selectia noastra

Tricouri alergare

Tricouri alergare

Tricouri tehnice din materiale special concepute pentru a asigura comfort sporit si... 

Tricouri alergare barbati

Tricouri alergare barbati

Tricouri pentru ei. Tricouri tehnice pentru alergare cu tehnologii inovative de la... 

1 din 3
  • Cine este SPORTHG®

    SPORTHG® vine din Spania, cartierul general fiind situat in Barcelona, iar centrul de productie este situat in Sant Pol de Mar, in Maresme, o zona vestita pentru productia de textile si istoricul comercial. Încă din secolul al XIX-lea, această regiune a fost gazda principalelor fabrici de producție textilă și a fost pionier în utilizarea tehnologiilor de nouă generație, cum ar fi calea ferată sau mașinile pentru producția textilă.

  • Tehnologia CLIMATHERM®

    Sport HG® produce o gamă largă de produse cu Climatherm®, un poliester modificat care oferă cele mai bune calități tehnice și de termoreglare de pe piață. Climatherm® este compus din mii de microfilamente goale care creează un strat de aer izolator în jurul corpului. Țesătura devine astfel o protecție excelentă împotriva condițiilor meteorologice în schimbare, iar configurația sa în îmbrăcăminte permite Sport HG® să adauge un confort extrem acestei protecții.

  • Fibrele de carbon

    Factorul diferențitor SportHG®, în afară de poliesterul Climatherm® modificat și sistemul său de producție fără cusături, este utilizarea fibrei de carbon în multe dintre modelele sale. Carbonul este introdus în țesătură și mărește performanța sportivului fără a utiliza niciun alt aditiv extern. Această tehnologie textilă revoluționară este viitorul practicii sportive, care pentru SportHG® devine o realitate a prezentului.